Stanovení kyselosti mléčných výrobků

Autor materiálu: Miroslav Staněk, Ph.D.

Materiál je vhodný pro předměty:

  • Fyzika

  • Chemie

  • Zeměpis

  • Biologie

  • Informatika

Materiál je určen pro technologie:

  • Pasco

  • SAM Labs

  • iRobot

  • RoboWunderkind

Popis materiálu

Stanovení kyselosti mléčných výrobků

zařazení: 2. stupeň ZŠ, SŠ

potřebné sondy a zařízení: GLX Xplorer PS – 2002 nebo počítač USB portem a PASPORT USB link PS – 2100A, pH senzor PS – 2102

autor: Pavel Daniš

Fotografie

Stanovení kyselosti mléčných výrobků

Podklady ke stažení

Pro stažení dokumentů se prosím přihlašte. Pokud ještě nemáte účet, zaregistrujte se.

Kontaktujte nás

Hledáte inspiraci, technickou či metodickou pomoc? Uvítáte školení o renomovaných lektorů z řad učitelů? Neváhejte nás kontaktovat!

+420 222 312 451

Vyplňte prosím své jméno

Neplatný vstup

Neplatný vstup

Neplatný vstup

Vyplňte prosím svůj telefon

Vyplňte prosím správně svůj email

Zanechte nám prosím zprávu

* povinná položka

Udělte prosím souhlas